Ανόρθωση γλουτών (bbl)

3-D Λιποαναρρόφηση με εφαρμογή στους γλουτούς (BBL) και στο πρόσθιο κοιλιακό τοίχωμα (Six-pack)


Πρώτοι οι Βραζιλιάνοι και μετά οι Αμερικανοί και κάποιοι άλλοι από την Κολομβία είδαν ότι μπορούμε να σχηματίσουμε καλύτερο περίγραμμα στο σώμα και να πάρουμε αποτελέσματα συνολικά αφαιρώντας και προσθέτοντας λίπος.

Ο Dr Gonzales (προσωπική επικοινωνία το 2018) διαμόρφωσε μια λογική σχολή περιγράμματος του σώματος με έμφαση τους γλουτούς. Την φιλοσοφία αυτή την συνέχισε η σχολή του Miami αλλά έδωσε περισσότερο έμφαση στους γλουτούς με την εικόνα της Kardashian.

Αυτό ουσιαστικά οδήγησε σε μια υπερβολή αν και πάρα πολλές γυναίκες έκαναν την επέμβαση με το πρότυπο αυτό στις ΗΠΑ. Τελευταία φαίνεται ότι υποχωρεί αυτή η τάση και στις ΗΠΑ και ερχόμαστε πλέον στα αποτελέσματα που είναι φυσικά στο μάτι. Η λογική του φυσιολογικού νομίζω ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες στην Ευρώπη και μάλιστα στις Ελληνίδες.

Η σχολή του Gonzales μας βρίσκει σύμφωνους και αυτό ακολουθούμε (Brazilian butt lift-BBL).

Τελευταία φαίνονται και οι δημοσιεύσεις στο instagram των Belfies (buttock selfies) να έχουν μια πιο φυσιολογική εικόνα.

 

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το αρχείο του Κου Καποσίτα

https://www.kapositas.gr/ayxitiki_glouton-foto.php

 Μπορείτε επίσης να διαβάσετε με προσοχή που στηρίζεται όλη η φιλοσοφία της 3-D και 4-D λιποαναρρόφησης και ανόρθωσης των γλουτών με διαμόρφωση του σώματος γνωστό ως Brazilian-Butt Lift (BBL)

Κλικ εδώ

 

λιποαναρρόφηση
Δείτε την επέμβαση του Brazilian Butt Lift Live! Από τον Νώντα Καποσίτα σε μια κοπέλα 28 ετών. Αφαιρέθησαν 1200 cc λίπους από την κοιλιά,πλάτη,τα πλαινά της μέσης (love handles), κυκλικά από τους μηρούς και τοποθετήθηκαν ενδομυικά στους γλουτούς.

 

Πρόσθιο τοίχωμα κοιλίας-Six Pack

Στην πρόσθια επιφάνεια της κοιλιάς τώρα αφαιρούμε λίπος από τα διάφορα σημεία της κοιλιάς αλλά δίνουμε βάρος στο να αναδείξουμε τις τενόντιες εγγραφές εκεί δηλαδή που ενώνονται οι μύες αλλά και στην μετάπτωση του ορθού κοιλιακού σε έξω λοξό μυ.

 

Αυτό δίνει την δυνατότητα σε κάποιους ασθενείς να αναδείξουν τα λεγόμενα 6 packs αλλά και τις ενώσεις των μυών. Αυτή η ανάγλυφη εικόνα στην πρόσθια επιφάνεια της κοιλιάς είναι σε διαφορετικό επίπεδο δίνοντας την εικόνα της τρισδιάστατης επέμβασης.

Το σύνολο της επέμβασης γίνεται σε διαφορετικά επίπεδα τόσο στο οπίσθιο μέρος όσο και στο πρόσθιο και ονομάζεται 3-D λιποαναρρόφηση.

Ανάρρωση μετά από ανόρθωση γλουτών(BBL και των Six Pack) λιπογλυπτικής

Η επέμβαση αυτή γίνεται με γενική αναισθησία μια και θα πρέπει η ασθενής ή ο ασθενής να αλλάζει θέση για να πετύχουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει από πριν.

Η παραμονή στην κλινική είναι ένα βράδυ και θα πρέπει να κοιμάται μπρούμυτα ή στο πλάι για δυο εβδομάδες.

Φορά ένα ειδικό κορσέ και χορηγούνται αντιβιοτικά.

Οι κίνδυνοι δεν αυξάνονται μια και εντάσσεται στην λιποαναρρόφηση με διαφορετική λογική και η επάνοδος στην εργασία γίνεται μετά από μια εβδομάδα ενώ η επάνοδος στην γυμναστική σε 4 εβδομάδες.

 

Περισσότερα στο κεντρικό μας website:

www.kapositas.gr